Waarom haar doneren aan de Haarbank?

vrouwen met borstkankerAls je gezond bent, geldt dat een goed verzorgd uiterlijk meer zelfvertrouwen geeft. Dat is zeker ook zo als je ziek bent. Kanker en behandelingen hebben vaak gevolgen voor het uiterlijk. Hoewel het veelal om tijdelijke veranderingen gaat, is de impact groot voor degene die het overkomt. Extra aandacht en zorg voor dit veranderende uiterlijk kan veel voor iemand betekenen. Iedereen heeft het recht om een mooi en passend haarwerk te dragen, ook vrouwen met borstkanker die zelf geen geld hebben om een mooi en goed passend haarwerk aan te schaffen.

De Haarstichting wilt de financieel minder bedeelde vrouw met borstkanker steunen bij haar uiterlijke verzorging en zichzelf weer laten zijn. De Haarstichting laat haarwerken maken van de haardonaties die we dagelijks ontvangen, zodat aan financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker de mogelijkheid kan worden geboden om kosteloos een haarwerk te dragen.

* Al vanaf 2013 kunnen financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker die aan de gestelde criteria voldoen, het aanvraagformulier invullen om een haarwerk aan te vragen bij de Haarstichting.