Inhoud van het haarwerk-pakket

Om vrouwen met borstkanker zo goed mogelijk te steunen en zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, bieden wij niet alleen een haarwerk aan, maar een compleet haarwerk-pakket. Dit haarwerk-pakket wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. Wilt u hier als bedrijf of sponsor nog iets aan dit haarwerk-pakket toevoegen, neem dan gerust contact met ons op. Want hoe uitgebreider het haarwerk-pakket is, hoe beter we vrouwen met borstkanker van dienst kunnen zijn.

Het haarwerk-pakket bestaat uit:

  1. Een prachtig haarwerk van echt haar *.
  2. Haarverzorgingsproducten om het haarwerk langer in perfecte staat te behouden.
  3. Een standaard waarop het haarwerk geplaatst kan worden tijdens het slapen, om het haarwerk langer in perfecte staat te behouden.
  4. Een voucher t.w.v. €25,- om het haarwerk in het gewenste model te laten knippen en het op maat te laten maken bij 1 van de steuntpunten (SEMH-erkende haarwerkspecialsiten en ANKO-haarwerkspecialisten)

 

 

* Dit prachtige haarwerk is volledig handgeknoopt en is gemaakt van 100% echt haar. De basis van dit haarwerk betreft een Profile front, waardoor het haarwerk mooi en natuurlijk overkomt. Deze front kan met speciale tape worden bevestigd op de hoofdhuid. Dit haarwerk kan over de eigen haren worden gedragen, totdat het eigen haar weer lang genoeg is.
Het haarwerk kan worden geleverd in de maten Small, Medium en Large. De haarwerken zijn beschikbaar in 5 kleuren, het gaat om onderstaande kleuren.

kleuren van de haarwerken