Zelf actie ondernemen?

We vinden het geweldig als je een actie opzet voor de Haarstichting om haardonaties of geld in te zamelen! Als je ons hier over informeert, plaatsen we dit graag op de site en promoten we het aan onze 20.000+ volgers op Twitter. Als je een leuke actie in gedachten hebt of hebt opgezet, kan je hier contact met ons opnemen.

Je kunt zelf of met je bedrijf iets organiseren om haardonaties of geld in te zamelen. Tijdens deze activiteit vraag je vrienden, kennissen of klanten om een donatie te doen aan de Haarstichting. Als je gebruik maakt van de (lokale) pers, zal jouw leuke en ludieke actie voor veel (media)-aandacht zorgen.

Hieronder zie je verschillende voorbeelden van activiteiten die je zou kunnen opzetten voor de Haarstichting (als kapsalon of particulier):

  1. Organiseer een ludieke actie of evenement, waarmee je haardonaties en geld inzamelt voor de Haarstichting.
  2. Zet een “spaarpot” neer voor de Haarstichting en geef bezoekers of klanten de mogelijkheid om een kleine donatie te doen aan de Haarstichting.
  3. Bak een taart of koekjes en doneer de opbrengst hiervan aan de Haarstichting.
  4. Geef een feestje en doneer (een deel van) de opbrengst aan de Haarstichting.
  5. Doneer een gedeelte van de opbrengst van bepaalde behandelingen, producten of knipbeurten aan de Haarstichting.
  6. Houd een open dag, bied een hapje en een drankje aan en probeer op deze manier haardonaties en geld in te zamelen voor de Haarstichting.
  7. Ga een bepaalde uitdaging aan en laat je sponsoren. Loop bijvoorbeeld een halve marathon of zwem een kilometer.
actie opzetten
actie opzetten 2

De ANBI-geregistreerde Haarstichting zet zich jaarlijks in voor honderdduizenden mensen met haarproblemen en haarziekten.
De Haarstichting is voor het realiseren van haar doelstellingen mede afhankelijk van giften en donaties van particuliere donateurs. Of u nu een groot of klein bedrag wilt storten, alle beetjes helpen. Steun de Nederlandse Haarstichting via ING: 59.76.945.