Kapper aanmelden

kapsalon aanmeldenWilt u als kapsalon ook mensen die hun haar willen doneren (staart van minimaal 20 centimeter) met 50% korting of gratis knippen en op deze manier bijdragen aan dit prachtige project, stuur dan een mail naar info@haarstichting.nl met al uw gegevens (n.a.w.-gegevens & telefoonnummer, als u het heeft ook uw e-mail adres en website). U wordt dan gratis toegevoegd aan de deelnemende kapsalons en daarnaast ook gratis toegevoegd aan de zoekfunctie voor professionele kapsalons.

Als u zich als kapsalon aanmeldt, krijgt u bovendien 2 gratis kaarten voor het benefietconcert en de prijsuitreiking voor “kapsalon van het jaar” en “haardonor van het jaar”, met verschillende bekende Nederlanders als hoofdact.

Mensen die hun haar willen doneren, wordt gevraagd van tevoren even te bellen om een afspraak te maken en te informeren naar de voorwaarden. We horen het graag wanneer er meer kapsalons zijn die gratis of met 50% korting haar af willen knippen dat bestemd is voor de Haarstichting.